FD Zagreb je otvoren za one koji mu se žele pridružiti. Uvijek smo sretni kad vidimo ljude koji vole mačke i brinu se o tim veličanstvenim i nježnim stvorenjima.

Felinološko Društvo Zagreb (FD Zagreb) djeluje prema pravilima FIFe, jedne od najstarijih svjetskih felinoloških organizacija. FD Zagreb je punopravni član Saveza Felinoloških Društava Hrvatske (SFDH). Osnovni cilj FDZ je unapređenje felinologije u Republici Hrvatskoj.

FD Zagreb je zajednica istomišljenika. Naše članove ujedinjuje ljubav prema mačkama, unaprijeđenje uzgoja, sudjelovanje na domaćim i međunarodnim izložbama, želja za komuniciranjem, razmjenom iskustava i međusobnom pomoći. Ponosni smo na naš tim u kojem rade potpuno različiti, ali nevjerojatni, zanimljivi i divni ljudi! Tim našeg društva je ujedinjen i prijateljski raspoložen!
Rado ćemo primiti nove članove, kako profesionalne uzgajivače tako i ljubitelje mačaka. Možete biti vlasnik obične domaće mačke i ujedno najaktivniji član kluba.
Dođite i postanite naš član!  Rado ćemo vam pomoći savjetima o životu sa mačkama, brizi o njima, pravilnoj prehrani, uzgoju, izložbenoj karijeri i mnogom drugom.

Učlanjenje

Članom FDZ može postati svaka fizička osoba koja već nije član nekog drugog felinološkog društva registriranog u Hrvatskoj.
Ako želite postati naš član možete se učlaniti na sljedeći način:

  • pročitajte pravila FDZ i FIFe
  • ako prihvačate pravila, ispunite prijavu za članstvo
  • podnesite pismeni zahtjev za prijem u člansvo FDZ

Odluku o prijemu u članstvo donosi Izvršni odbor FDZ. Nakon pozitivne odluke Izvršnog odbora društva o prijemu člana, te uplate godišnje članarine, postati ćete naš član i budete upisani u registar članstva kojeg vodi tajnik društva.

Ako imate pitanja vezano uz učlanjenje kontaktirate nas.